2017-04-12 09:40:12• hírek • refszatmar.eu

Húsvét vigasztaló örömhíre a kórházban

A Szatmári Református Egyházmegye néhány lelkipásztora és nőszövetségi tagja a húsvét evangéliumát hirdette a betegeknek a Szatmár Megyei Kórházban.

Nagyhétbe lépve hétfőn 15 órától azt a reménységet vitték a beteg testvéreknek, mely a legnagyobb csodát tudja tenni, életeket tud megváltoztatni, tud gyógyítani, vagy éppen segít megbékélni Isten akaratával. Közös imával kezdték a szolgálatot a kórház előtt, majd beosztva az osztályokat, elindultak az örömhírvivők oda, ahol szükség volt rájuk. Hangzott tehát az Ige: „Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él, és mindenki, aki él, és hisz énbennem, soha meg nem hal. Hiszed-e ezt?” (János 11, 25-26)

Az esperes ötlete folytán, Szilágyi Levente esperesi ügyintéző segítségével, az Ige mellett narancsot is kaphattak a betegek. Király Lajos esperes mellett Nagy Erika missziói előadó, sárközújlaki lelkésznő, Balvinszki Sándor kórházlelkész, Mészáros Mihály szamosdobi, Keresztúri Sándor Zsolt hiripi lelkész, Kaszaniczki Csongor láncosi beosztott lelkipásztor vitte az Igét, és mellettük szolgáltak Szigetlanka, Németi, Szamos-negyed, Amac, Apa, Sárközújlak nőszövetségi és gyülekezeti tagjai

Érkezésüket a betegek nagy örömmel fogadták, közös imában kérték Istentől a gyógyulást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: